Ontspanningsmassage

Al 30 jaar heb ik ervaring met verschillende vormen van massage en in die tijd, en nog steeds, veel verdieping opgedaan.

Ik vertrouw op mijn kennis, ervaring en mijn handen zodat ik de behandeling  kan laten gebeuren. Mijn liefde voor mensen en het voelen hoe mooi een lichaam is, de taal van het lichaam te ontmoeten, iedere keer weer, is een voorrecht en ik geniet om dit ambacht uit te oefenen.

Een sessie is een soort mini vakantie, waar je lichaam en geest een reset geeft.  Je komt terug bij je eigen essentie en het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam wordt aangesproken.

Hoe ziet een sessie er ongeveer uit? Voordat je op de massagebank gaat liggen hebben we een gesprekje over waar jouw behoefte ligt. De bank heeft een zachte laag zodat je lekker ligt. Ik zorg dat de ruimte warm is en je je behaaglijk zult voelen. Met of zonder kleding, met of zonder olie.

 

"Zo dankbaar dat Chela op mijn pad gekomen is. Iedere sessie is het thuiskomen bij mezelf, voel ik inspiratie voor wat ik (verder) te doen heb op aarde in verbinding met het grotere geheel. Chela belichaamt een authentieke en passende bedding die klopt voor mij. Vanuit het hart, to the point en met het lichaam als uitgangspunt. In het nu mag alles er zijn en zo kom ik als vanzelf bij mijn essentie. Op een natuurlijke manier worden alle lagen geraakt: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Voor mij is dat optimale heling vanuit werkelijke verbinding met elkaar, Moeder Aarde, de oerbron. En dat alles vol licht, liefdevol en met humor. Het is een cadeau aan mezelf om op deze manier mijn persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. "