Coaching

In mijn coaching werk ik met de kracht en de bewegingen van dieren als metaforen voor je ontwikkeling in zowel fysiek, emotioneel en mentale gezondheid. De bewegingen van de dieren zijn korte, krachtige of zachte herhalende bewegingen, die de essentie van een dier bundelen. Met als doel om je in een korte tijd met de kracht hiervan te verbinden.

Voor wie?
 Als je tegen dingen aanloopt, in je relatie met jezelf of met anderen, je werk, lichamelijke gezondheid. Als je inzicht en antwoord wilt hebben over een situatie in je leven. Of nieuwsgierig bent!

Hoe kan een sessie eruitzien? Een eerste ontmoeting om te praten over wat er speelt. Een Reflectiekaart te trekken en te onderzoeken wat deze voor jou betekent. Vervolgens de beweging vanuit de Dierengateways te oefenen die hier betrekking op heeft. Dit neem je mee als huiswerk.
Samen spreken we af hoe veel keer er nodig is.

Boeken: In 2011 heb ik een boek geschreven ‘Van regenworm tot Pauw’. Bij Bol.com als E-book verkrijgbaar. Het boek van Or Bagim ‘Bewegen in kracht’ is bij mij te koop.

Ik kwam voor coaching bij Chela omdat ik uit m'n hoofd wilde en meer in m'n lijf, thuiskomen in mezelf. Chela combineert veel kennis, ervaring en haar gevoel om te doen wat op dat moment nodig is. Cranio sacraal en andere technieken en oefeningen (dieren gateways) voor diepe ontspanning, los maken van pijn en emotie die vastzit in m'n lijf, energie weer te laten stromen, meer te gronden. En alles met veel warmte en liefdevolle aandacht. Zo fijn! En ook gewoon heel leuk! 🙏🏼