Inspiratie door drie boeken van Sharon McErlane: ‘De Grootmoeders spreken’ ‘Een Oproep van de Grootmoeders’ en ‘In Verbinding met de Grootmoeders’

De andere tijden die zijn aangekondigd zijn nu aangebroken, zeggen de Grootmoeders. We leven in een tijd zoals we die niet eerder hebben meegemaakt. De versnelde veranderingen doen een beroep op ons zenuwstelsel en velen ervaren stress en verlangen naar een plaats om te rusten. Het Net van Licht omhult de aarde en houdt haar stabiel tijdens alle veranderingen die gaande zijn. In dit Net – dat door wetenschappers ook wel het kosmische Web wordt genoemd – kunnen wij ons gedragen voelen. Bovendien laat het ons voelen dat we geen afgescheiden wezens zijn.

Wat we niet zien kan ons wel steunen, inspireren, voeden met zachtheid, omhullen en onderwijzen. Voor mij zijn dat de grootmoeders, deze energie is als de aardse grootmoeder. Iemand die achter je staat, die er altijd voor je is, luistert, wijze raad geeft. Zij leggen uit hoe de Yin en Yang energie uit balans is op dit moment. Door de Meditatie van het ‘Net van Licht’ uit te oefenen kan ik een bijdrage leveren en zo een earth keeper worden samen met duizenden mensen; mannen en vrouwen over de hele wereld.

Maandelijkse meditatieavond samen met Edith Busthamenthe waarin we ons verbinden met de wijsheid van de grootmoeder energie uit de boeken, we delen, we mediteren op het ‘Net van Licht’ en zingen.

www.degrootmoedersspreken.nl