Ontspanningsmassage

Al 30 jaar heb ik ervaring met verschillende vormen van massage en in die tijd, en nog steeds, veel verdieping opgedaan.
Ik vertrouw op mijn kennis, ervaring en mijn handen zodat ik de be-Hande-ling kan laten gebeuren. Mijn liefde voor mensen en het voelen hoe mooi een lichaam is, de taal van het lichaam te ontmoeten, iedere keer weer, is een voorrecht en ik geniet om dit ambacht uit te oefenen.
Een sessie is een soort mini vakantie, waar je lichaam en geest een reset geeft. Je komt terug bij je eigen essentie en het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam wordt aangesproken.

Hoe ziet een sessie er ongeveer uit?
Ik behandel altijd 1 iemand per dag en bereid mij zorgvuldig voor zodat alles schoon is en ik zelf ook in balans ben zodat ik jou de beste zorg kan geven.
Voordat je op de massagebank gaat liggen hebben we een gesprekje over waar jouw behoefte ligt. De bank heeft een zachte laag zodat je lekker ligt. Ik zorg dat de ruimte warm is en je je behaaglijk zult voelen. Met of zonder kleding, met of zonder olie.

Informatie:

Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur.
Voor wie? Voor iedereen die zichzelf wil verwennen. Als je niet lekker in je vel zit. Stress ervaart en niet meer kan ontspannen.