Cranio Sacraal sessie

Sta er eens bij stil dat … ons lichaam het resultaat is van een ontwikkeling die al miljoenen jaren aan de gang is, en besef dan dat die ontwikkeling tot stand gekomen is zonder enige inmenging van de menselijke mind. Dit lichaam, dat zichzelf creëert en elke nacht zichzelf totaal herstelt, als we het de tijd geven.

Een Cranio Sacraal sessie is een reis naar de binnenwereld die aan ons zenuwstelsel oude herinneringen van diepe ontspanning, vertrouwen en loslaten oproept. Wanneer men op die plek aangekomen is, kan het lichaam starten met zichzelf te regenereren, weer heel te worden en uiteindelijk vanzelf in meditatie te gaan.

Contact maken met die diepe levensenergie en zijn ritmes in het lichaam. Om te voelen hoe diep contact op ons inwerkt is letterlijk thuiskomen. Je thuis voelen in dit bestaan.

Na twee pittige buikoperaties in 10 maanden tijd, was er heel wat te helen in mijn buik en had ik nazorg nodig. Ik heb een diepe ontspanning en ontlading ervaren waarbij Angéla mij begeleidt naar mijn gevoel. Ze is een vakvrouw met liefde en haar persoonlijke aandacht is heel fijn en rustgevend.